Video & Display advertising op Instagram

Instagram is één van de meest populaire sociale netwerken van dit moment. Met zowel video als Instagram ads kun je nu adverteren in de mobiele app van Instagram. Instagram ads zijn vergelijkbaar met display ads. Ze geven de marketeer controle over de boodschap en het volume, maar met de kracht van een sociaal netwerk.

Targetingmogelijkheden

Adverteren op Instagram verloopt via de ads manager van Facebook. De targeting segmenten op Instagram zijn eveneens gebaseerd op de informatie die Facebook over de betreffende Instagrammer heeft verzameld. Met deze targeting data, biedt Instagram marketeers de mogelijkheid om zich met advertenties op zeer specifieke doelgroepen te richten. Op dit moment kunnen marketeers binnen de verschillende doelgroepen onderscheid maken op basis van leeftijd en geslacht. Dankzij de overname van Instagram door Facebook in 2012, zal het in de nabije toekomst ook mogelijk zijn om op Instagram gebruik te maken van alle Facebook-data. Dat opent onder andere de deur naar gericht adverteren op interesses.

Conversed verbindt op een unieke manier de campagnes op Instagram met campagnes op Facebook. Door slimme datakoppeling is Conversed in staat de customer journey over Facebook & Instagram zo in te richten, dat de boodschap over beide platforms heen, perfect op elkaar aansluit. Op deze manier halen wij het maximale resultaat uit de campagnes welke wij verzorgen voor onze klanten op Instagram en daarbuiten. Waar Instagram van nature een plek wat eerder in de funnel inneemt, zetten wij onder andere Facebook in om de bereikte consument op Instagram ook daadwerkelijk te converteren tot sale of renewal sale.

Native advertising

Instagram helpt merken een hogere engagement te halen door boeiend beeldgebruik te combineren met een krachtig advertentieplatform. Instagram is bij uitstek een creatieve uitlaatklep voor marketeers als hun doelgroep. Een doordachte creatieve uiting sluit naadloos aan bij het unieke karakter van het sociale netwerk. Conversed biedt naast de inkoop daarom ook creatieve ondersteuning aan haar klanten. Gezamenlijk zorgt dit voor een authentieke merkbeleving van de doelgroep en daarmee voor een hogere engagement.

Voorbeeld: Instagram advertising
Voorbeeld: Instagram advertising

Wil je meer weten over hoe wij sales & leads realiseren en bereik genereren op Instagram?


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.