ONZE DIENSTEN

Conversed is specialist in Social Performance Advertising. Social Media biedt de diepste demografische en lifestyle targeting van alle online kanalen. Facebook, Twitter en LinkedIn bieden de adverteerder de mogelijkheid om met minimale waste de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen.

Op deze manier kan Conversed afhankelijk van de campagne-doelstelling zoveel mogelijk sales, leads, of registraties realiseren of zoveel mogelijk brand exposure genereren tegen een zo gunstig mogelijk rendement.


Adverteren op Facebook

Conversed werkt met een unieke combinatie van optimalisatietools, die ons in staat stellen om voor onze klanten per targeting segment een optimalisatiealgoritme samen te stellen


Adverteren op Twitter

Conversed heeft een ruime ervaring opgebouwd door middel van internationale Twitter campagnes en past de best practices met veel succes toe op de Nederlandse markt.


Adverteren op Linkedin

Door de unieke combinatie van tools waar Conversed mee werkt, zijn wij in staat om diep op targeting, creatie en conversie te optimaliseren tegen zo laag mogelijke kosten.


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.