Onze in-house designers zijn gespecialiseerd in het creëren van resultaatgerichte advertenties en landingspagina’s voor het behalen van maximaal rendement uit betaalde interacties van de klanten van onze adverteerders.


Omdat design zo’n wezenlijk onderdeel uitmaakt van het succes van elke campagne, heeft Conversed een team van toegewijde in-house designers. Ze zijn experts in het creëren van resultaatgerichte advertenties en landingspagina’s voor het behalen van maximaal rendement uit betaalde interacties van de klanten van onze adverteerders. Door middel van constante ontwerpen, multivariabel testen en het optimaliseren van de content die we gebruiken in onze campagnes, zijn we in staat maximale resultaten te genereren uit elke performance of branding-campagne op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Social media design behelst het converteren van algemene creatieve concepten naar effectieve social media teksten, advertenties, photo page posts en rich media posts op basis van emoties en data. Met de doelstelling van de adverteerder als uitgangspunt, ontwikkelen onze ontwerpers banners die merkbeleving en/of-conversie stimuleren.Wil je weten hoe onze designers jouw merkbeleving en/of-conversie kunnen stimuleren.


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.