Over Conversed

Conversed is gespecialiseerd in het realiseren van Social Media Targets van grote adverteerders. Wij helpen onze klanten met het definiëren en vooral het realiseren van hun targets voor de investeringen die zij doen op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Om de maximale winst voor onze klanten te realiseren, creëren wij per campagnedoelstelling een strategie voor de targeting, de biedingen/campagne-optimalisatie en het design. Door constante optimalisatie van targeting, creatie & de CPC/CPM-biedingen, zorgen wij voor het maximaal haalbare rendement tegen de laagst mogelijke kosten.

Conversed is gespecialiseerd in Social Performance Marketing in de breedste zin van het woord. Voorbeelden van Social Media-doelstellingen waar Conversed graag mee werkt, zijn o.a.:

  • Sales & leads genereren via Facebook, Twitter en LinkedIn
  • Effectieve branding campagnes draaien op Facebook, Twitter en LinkedIn
  • Het opbouwen van een kwalitatieve Facebook Fanbase
  • Het opbouwen van een kwalitatieve Twitter Volgerbase
  • Bereik of engagement targets & doelstellingen realiseren op Facebook & Twitter
  • Het in kaart brengen en optimaliseren van de Conversie Attributie & ROI van de Social Media-inzet

Conversed is opgericht in 2011 door Sander van der Kraan, Giuseppe Salvaggio en Jos Hörchner en is de Social Performance Marketing-divisie van Pervorm. Pervorm is het (digitale) marketing bureau dat de marketing executie van haar klanten continue optimaliseert op het gebied van online display, social media, search en digitale outdoor. Pervorm geeft hiervoor advies over de mediastrategie en de benodigde data infrastructuur. Ontwikkelt creatieve concepten en uitingen zelf en optimaliseert zowel de media als creatieve inzet doorlopend. Pervorm is eind 2009 gestart en loopt sindsdien voorop in haar geïntegreerde aanpak maar specialistische executie van digitale mediamiddelen. Conversed deelt de focus van Pervom op het genereren van maximaal rendement uit het budget van onze klanten, met een specifieke focus op Social Media doelstellingen.

Contact

Conversed HQ, Amsterdam
Adres Danzigerkade 23A, 1013 AP Amsterdam
Tel +31 (0) 20 770 71 65
E-mail info@conversed.com
Web
Conversed Sweden, Stockholm
Adres Stureplan 4c, vån. 4, 114 35 Stockholm
Tel +31 (0) 20 770 71 65
E-mail info@conversed.com
Web

Jouw naam (*)

Jouw email (*)

Onderwerp (*)

Jouw bericht (*)

WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.