ONZE DIENSTEN

Conversed helpt merken hun budgetten voor mobiel adverteren te optimaliseren op Facebook, Twitter en LinkedIn. Wij werken met alle soorten mobile targets.

Of je nu op zoek bent naar exposure in een bepaalde doelgroep, sales en leads wilt genereren, of het installeren van mobiele apps wilt stimuleren, Conversed zal een strategie creëren en uitvoeren om deze targets te realiseren. Conversed voert deze strategie uit, tegen de laagst mogelijke kosten of het maximaal haalbare rendement.


Mobiel adverteren op Facebook

Een groot gedeelte van de tijd die wordt doorgebracht op Facebook, gebeurt op mobiele apparaten. Conversed heeft een ruime ervaring met mobile social campagnes en weet precies welke targets behaald kunnen worden met mobile advertising en welke targets voor Desktop haalbaar zijn.


Mobiel adverteren op Twitter

Met de advertentie-API van Conversed zijn we in staat om de doelgroep van onze klanten te targeten en te converteren door middel van het gebruik van gepromote tweets, gepromote trends of om meer volgers te genereren door gepromote accounts.


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.