Facebook Fan optimalisatie

Facebook Fans zijn de merkambassadeurs van onze klanten en zijn het bewijs van een succesvol merkcommunicatiebeleid. Hierom zijn Facebook Fans waardevol, maar Facebook Fans worden met de wereldwijde uitrol van Graph Search en van het Facebook Partner netwerk nog veel waardevoller.

Daarom werft Conversed voor veel van onze klanten met de grootste zorg kwalitatieve Facebook Fans. Conversed werkt met een unieke combinatie van targeting & optimalisatietools, om de doelgroep van onze klanten te vinden en te converteren tot Facebook Fans. Verschillende adverteerders hebben verschillende redenen om Facebook Fans aan hun merk te verbinden. Sommige adverteerders willen zo veel mogelijk Fans tegen de laagst mogelijke kosten, andere willen alleen Fans in een zeer specifieke socio-demografische doelgroep en andere merken hebben als doelstelling om de concurrentie voor te blijven.

Conversed biedt de volgende diensten aan adverteerders die Facebook Fans aan hun merk willen verbinden:

  • Wij definiëren samen met de adverteerder de doelstellingen voor Facebook Fan acquisitie
  • Wij definiëren samen met de adverteerder de gewenste socio-demografische samenstelling van de fans
  • Wij creëren een Fan-acquisitiestrategie om deze doelstelling te verwezenlijken
  • Wij voeren deze strategie uit met behulp van onze unieke combinatie van targeting, optimalisatie & biedingtools om op deze manier tegen zo laag mogelijke kosten de gewenste doelgroep als Fan te acquireren.

Meer weten over het opbouwen van een kwalitatieve Fanbase op Facebook?


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.