ONZE DIENSTEN

Fans & Volgers op Facebook en Twitter zijn de merkambassadeurs van onze klanten. Platforms als Facebook & Twitter bieden adverteerders de mogelijkheid om deze merkambassadeurs te verbinden aan hun merk en hun verhaal te versterken.

Daarnaast zijn Fans & Volgers de klanten van morgen en hebben ze grote saleswaarde. Conversed creëert voor haar klanten een Fan & Follower-acquisitiestrategie en voert deze strategie uit, tegen de laagst mogelijke kosten.


Facebook Fan acquisitie

Facebook Fans zijn de merkambassadeurs van onze klanten en zijn het bewijs van een succesvol merkcommunicatiebeleid.


Twitter Volger acquisitie

Conversed zet de diepe interesse targeting mogelijkheden in die Twitter biedt om precies die doelgroep te vinden die de adverteerder aan het merk wil verbinden.


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.