Twitter engagement targets realiseren

Conversed zorgt ervoor dat klanten hun Twitter engagement targets realiseren. We doen dit door het benutten van de enorme hoeveelheid gegevens en de kracht van de biedingsoptimalisatie, die onze unieke tools ons verschaffen. Conversed maakt gebruik van de diepe interesse- en lifestyle targeting die Twitter aan adverteerders biedt om te garanderen dat de boodschap van onze adverteerder die volgers bereikt die met de meeste waarschijnlijkheid zullen engagen met dit merk.

Hoewel Twitter niet de grootste speler is op het veld van social media, biedt Twitter wel een aantal van de meest interessante tools en mogelijkheden voor social media advertising. Twitter verzamelt op unieke wijze de interessegegevens van zijn gebruikers en biedt sterke tools voor het targeten van de lookalikes van die gebruikers die het meest engagen met een merk. Twitter biedt ook unieke mogelijkheden voor engagement campagnes met real-time intent data targeting. Conversed benut al deze unieke mogelijkheden van Twitter advertising in het voordeel van haar klanten.


Meer weten over hoe wij het engagement van uw merk op Twitter kunnen verbeteren?


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.