Facebook bereik en engagement targets realiseren

Conversed zorgt ervoor dat onze klanten hun Facebook bereik en engagement targets realiseren.  De gemiddelde Facebook-gebruiker heeft honderden vrienden van Fans en heeft tientallen pagina’s ge-liked. Doordat het steeds drukker wordt op de Facebook-timeline, missen steeds meer Facebook Fans posts van de pagina’s die ze hebben ge-liked, laat staan dat ze engagen met de content.

Conversed helpt merken met het bereiken van hun Fans door het inzetten van structurele engagement campagnes. Door de toenemende concurrentie om advertentieruimte op timelines van Facebook-leden, wordt het voor adverteerders bijna onmogelijk om hun Fans te bereiken enkel en alleen door het organische bereik van de page posts. Veel adverteerders merken dat ze minder dan 15% van hun Fanbase bereiken met hun page posts. Het wordt duidelijk voor veel adverteerders dat ze niet alleen concurreren met andere merken op social media, maar ook met het steeds toenemend aantal updates dat Facebook-leden met elkaar deelt.

Conversed zorgt voor het bereik en engagement van alle Facebook Fans van onze klanten, in plaats van slechts 15% van hun Fans. Conversed biedt de volgende diensten aan merken om het gewenste bereik en engagement te garanderen voor hun Facebook Fanbase:

  • Wij definiëren samen met de adverteerder het gewenste bereik voor hun Fans en helpen met het definiëren van KPI’s
  • Wij creëren een strategie om het gewenste bereik en engagement te garanderen tegen zo laag mogelijke kosten
  • Wij voeren deze strategie uit door middel van onze unieke combinatie van tools om te garanderen dat de merkambassadeurs worden bereikt door de page posts van onze adverteerder


Meer weten over hoe wij het bereik en engagement van de Facebook Fanbase kunnen vergroten voor adverteerders?


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.