ONZE DIENSTEN

Conversed realiseert de engagement targets van de top 500 adverteerders van Nederland. Wij weten precies die Fans op Facebook te vinden die onze klanten willen bereiken.

Doordat het steeds drukker wordt op de Facebook-timeline, neemt ook de concurrentie in de newsfeed toe. Steeds meer posts van adverteerders bereiken niet de beoogde Facebook Fans. Conversed heeft een unieke aanpak om in contact te komen met precies die Fans en merkambassadeurs die het meest engagen met het merk van onze klanten.


Facebook bereik en engagement

Conversed zorgt ervoor dat onze klanten hun Facebook bereik en engagement targets realiseren. Doordat het steeds drukker wordt op de Facebook-timeline, missen steeds meer Facebook Fans posts van de pagina’s die ze hebben ge-liked, laat staan dat ze engagen met de content.


Twitter engagement

Conversed zorgt ervoor dat klanten hun Twitter engagement targets realiseren. We doen dit door het benutten van de enorme hoeveelheid gegevens en de kracht van de biedingsoptimalisatie, die onze unieke tools ons verschaffen.


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.