Social Media & ROI

Conversed specialiseert zich in het verbeteren van de opbrengst die onze adverteerders realiseren middels hun investeringen in social media. We brengen de waarde van de social media roi van onze klanten in kaart en welke sales door deze investeringen worden gegenereerd.

Het opzetten van bedrijfspagina’s en accounts op Facebook en Twitter en het onderhouden van deze pagina’s en accounts, kost onze klanten veel geld. Met een social media klantendienst, een social media content team en een social media monitoring team, wegen de kosten vaak niet op tegen de baten voor de grote merken. De core business van Conversed is het realiseren van opbrengsten uit social media die wél opwegen tegen de kosten van de social media-investeringen van onze adverteerders.

Conversed specialiseert zich in het genereren van sales en leads op Facebook, Twitter en LinkedIn. We gebruiken een unieke combinatie van optimalisatiestrategieën en optimalisatietools om maximaal resultaat te behalen uit de social advertising-investeringen van onze adverteerders.


Meer weten over hoe wij een positieve ROI kunnen generen voor adverteerders op Facebook, Twitter of LinkedIn?


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.