Social Conversie attributie

Conversed en haar moedermaatschappij Pervorm specialiseren zich in het inzichtelijk maken voor onze klanten wat de ROI is van elk marketingkanaal. In samenwerking met Pervorm, brengt Conversed elke interactie met online klanten van onze adverteerders op sociale netwerken en alle andere online kanalen in kaart en brengt vervolgens de online customer journey in kaart.

We bieden onze adverteerders een helder beeld van het proces dat hun klanten volgen om tot de uiteindelijke aankoop of conversie te komen, zodat onze adverteerders het volledige scala aan online instrumenten dat tot hun beschikking staat zo effectief mogelijk kunnen inzetten. De kanalen die we in kaart brengen voor onze klanten omvatten Online Display, Social (Facebook, Twitter, LinkedIn, etc.) en Affiliate Marketing en Search. In samenwerking met Pervorm kan Conversed een attributiemodel op maat opstellen voor onze adverteerders, hen verslag uitbrengen en voorzien van optimalisaties en advies over het behalen van optimaal resultaat.


Meer weten over de opbrengsten die investeringen in social media genereren voor jouw merk?


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.