ONZE DIENSTEN

Veel adverteerders hebben geen helder beeld van hun conversie attributie en de ROI die zij realiseren via Social Media. Conversed brengt alle interacties met online klanten in kaart, over alle online kanalen. Gemiddeld klikt maar 15% van de online populatie op advertenties, terwijl 99% van hen aan advertenties wordt blootgesteld.

Daarom zijn meer en meer adverteerders geïnteresseerd in het effect van alle online interacties met hun doelgroep. Conversed brengt de hele online customer journey in kaart en optimaliseert deze kanalen naar maximaal rendement.


Social Conversie attributie

We bieden onze adverteerders een helder beeld van het proces dat hun klanten volgen om tot de uiteindelijke aankoop of conversie te komen, zodat onze adverteerders het volledige scala aan online instrumenten dat tot hun beschikking staat zo effectief mogelijk kunnen inzetten


Social Media & ROI

Conversed specialiseert zich in het verbeteren van de opbrengst die onze adverteerders realiseren middels hun investeringen in social media. We brengen de waarde van de social media roi van onze klanten in kaart en welke sales door deze investeringen worden gegenereerd.


WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSED


Data driven design

Social Performance Advertising Design is een cyclisch proces. Ons design team wordt continu gevoed met conversie data vanuit de campagne. De creatie van onze campagnes wordt doorlopend verbeterd en aangepast aan de hand van deze data, om zo tot het meest effectieve design te komen.

Social advertising freaks

Wij zijn nerds en wij zijn freaks. Wij zijn bezeten van Social Advertising en doen iedere dag niets anders niets anders dan Social Advertising. Waarom? Omdat dit het mooiste  vak is ter wereld, omdat niets zo dynamisch & effectief is als Social Advertising, and that is why we love it.

We zijn entrepreneurs

Wij zijn ondernemers. Wij zijn een relatief klein bureau en wij weten hoe belangrijk het is om te zorgen dat elke euro rendeert die wij zelf uitgeven, maar vooral elke Euro die wij voor onze klanten uitgeven. Wij beheren de budgetten van onze klanten al ware het ons eigen geld.